Pencinta Novel

April 23, 2016

Jangan Padam Rindu - rina fazriq

4/5 bimtang.

Sinopsis dariku...

Kisah Ellina yang mulanya geram dengan ibunya kerana menerima risikan dari tuan haji yang baru berpindah di depan rumahnya. Rumah banglo agam dan nampak special, tapi Ellina tak suka,  sebab ada ke orang tua bertongkat tu nak dijadikan suami...? Memang lah dia pun dah tak la muda sangat, tapi baru cecah 30!

Ibu memang tak kesiankan anaknya.. Rintih Ellina, kalau papa nya ada, dah tentu dia takkan terima.

Dalam masa yang sama, akibat geram, hp nya terbaling ke dalam kolam ikan ibu!!!... Tup tup, malam nya tu tuan haji hadiahkan dia hp baru yang warna Pink limited edition tuuuuu..tuan haji ni tak padan dengan dah tua, tapi wahhh teknologi terkini!

Bermulalah episod Ellina bersembang dengan whasapp dengan tuan haji. Terpaksa jugaklah dia hormat orang tua tu, sebab hp tu percuma dari tuan haji...erkkkk

:
:

Rupanya bukan tuan haji!!! Fauzan mr engineer anak tuan haji, yang dulu pernah membuatkan Ellina pusing....
:
:

Lawak romantis la citer ni... Ups and downs.. Kalau didramakan, Best Ellina tu tiz zakyiah sebab tiz kan ala ala kalut.. Tuan haji tu macam biasa pelakon handalan Mustapha Kamal.. AKid Fauzan - Mr macho Man Remy Ishak..  Heheheheheh

Post a Comment